Video Primarul Floreștiului, detalii despre străzile din comună: „Trag speranța că lucrurile se vor rezolva”

Primarul Floreștiului, detalii despre străzile din comună: „Trag speranța că lucrurile se vor rezolva”
| Foto: captură video

Bogdan Pivariu a oferit ultimele detalii despre situația unor străzi din cea mai mare comună din țară.

Primarul din Florești a afirmat la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) că a avut toată deschiderea pentru firma care se ocupă de modernizarea de pe Strada Eroilor, dar că lucrurile trenează în acest moment.

„Despre strada Eroilor este o problemă pe care o cunoaștem cu toții și o vedem zi de zi. În loc să ne tot notificăm unii pe alții, ar trebui să lucrăm și să terminăm lucrarea acolo. Realitatea este că, în momentul în care eu am preluat acest mandat, exista contractul cu constructorul, dar termenul de execuție era depășit, la data preluării mandatului de către mine.

Eu nu aș putea spune de ce a fost prelungit acel termen de execuție, cert este că a mai fost prelungit de trei ori. Acea lucrare trebuia să se termine în șase luni. Am avut toată deschiderea față de cei de la SC Napoca SA, dar nu mi-a plăcut modalitatea în care lucrurile au evoulat. Îmi pare rău ca s-a ajuns în această situație, dar trag speranța că lucrurile se vor rezolva”, a declarat la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Edilul Floreștiului a precizat că, lucrurile trenează într-un mod în care niciunul dintre cei implicați nu-și dorește.

Ce se mai aude de Strada Tăuțiului și Valea Gârbăului

„Strada Tăuțiului, care leagă Floreștiul de satul Tăuți, a fost luată în gestiune de către noi de la Consiliul Județean. Ea va trece printr-un amplu proiect de modernizare și reparații pentru că trebuie să-i dăm o altă față. Toate zonele din Florești sunt o prioritate pentru noi. Există mai multe paliere și toate sunt o prioritate de investiții.

Printre acestea este și Valea Gârbăului, care, de asemenea, va trece printr-un proces amplu de modernizare, acolo trebuie să ne corelăm cu Centura Metropolitană, care bună parte va fi tangențială cu acea stradă. Trebuie să luăm în detaliul acel proiect pentru că e bine să lucrăm corelat cu proiecte, pentru a putea ajunge la rezultate care să deservească pe foarte mulți ani”, a mai spus Pivariu.

Primarul din Florești a mai adăugat că va ajunge și o linie de transport public pe Valea Gârbăului și Răzoare.

Comenteaza