Primarul din Florești, raport pe doi ani. Pivariu: "Secretul dezvoltării stă în accesarea de fonduri nerambursabile

Primarul din Florești, raport pe doi ani. Pivariu: "Secretul dezvoltării stă în accesarea de fonduri nerambursabile

Edilul celei mai mari comune din România și-a publicat Raportul de Activitate cu etapele parcurse în perioada 2020-2022.

Documentul are 52 de pagini și poate fi văzut AICI.

"În acești 2 ani de mandat am urmărit să concretizăm multe proiecte prioritare și să atingem cele mai importante obiective propuse pentru dezvoltarea sănătoasă a comunei Florești și totodată pentru accelerarea rezolvării problemelor și disfuncționalităților moștenite cu care localitatea noastră se confruntă", a precizat Bogdan Pivariu.

Edilul a mai spus că Florești, "cea mai mare comună din România în dezvoltare accelerată din punct de vedere economic, a fost desemnată localitatea cu cea mai tânără și educată populație din România".

Secretul dezvoltării Floreștiului, a susținut Pivariu, "stă în accesarea de fonduri nerambursabile, astfel comuna Florești a atras în anul 2022 cea mai mare sumă din fonduri nerambursabile din istoria sa cu proiecte depuse în valoare de: 261.067.473 lei".

Edilul a mulțumit "Consiliului Local, aparatului de specialitate, angajatilor din primărie și tuturor celor cu care am colaborat în atingerea obiectivelor".

"Ne continuăm munca și în anii ce vin pentru a dezvolta «Noul Florești»", a conchis primarul Bogdan Pivariu.

Comenteaza