Primarul din Cluj, despre primele relaxări anunţate de Iohannis. "Decizie foarte corectă, mă bucur de curajul pe care l-a avut"

Primarul din Cluj, despre primele relaxări anunţate de Iohannis. "Decizie foarte corectă, mă bucur de curajul pe care l-a avut"

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat primele relaxări începând cu 15 mai, între acestea numărându-se renunţarea la masca în aer liber. Primarul Emil Boc susţine decizia. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Foarte corectă şi mă bucut de curajul pe care l-a avut, să devanseze termenul de 1 iunie. Cred că 1 iunie, 1 iulie, 1 august, când sunt etapele de relaxare, oraşele cu rată de vaccinare mare vor avea beneficii suplimentare. Eu am convingerea asta, pentru că e normal să încurajezi oamenii să aibă un obiectiv.

De exemplu, să scapi de măştile din pieţe. Când ai o rată mare de vaccinare, vestea bună e că poţi face evenimente în oraş. Organizatorul poate accepta nelimitat, dacă eşti vaccinat: de la festivaluri, la nunţi, la teatru, la opere. Mi se pare corect şi am susţinut acest scenariu la Bucureşti, nelimitat număr sub condiţia vaccinării şi câteva alternative, test PCR", a declarat Boc. 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza