Video Primarul Bogdan Pivariu: „Dispare încă unul din simbolurile neputinței vechiului Florești”

Primarul Bogdan Pivariu: „Dispare încă unul din simbolurile neputinței vechiului Florești”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Este vorba de țeava de gaz supraterană din zona Parcului Poligon, care a fost tăiată și dislocată din zonă.

Conform edilului celei mai mari comune din țară, la finalul lucrărilor de introducere în subteran a magistralei supraterane de gaz ce străbate Floreștiul, 860 de metri liniari de țeavă supraterană va fi eliminată de pe străzi.

Astăzi (miercuri - n.red.) a fost degajată și inestetica țeavă de gaz supraterană din zona Parcului Poligon. Încă unul din simbolurile neputinței vechiului Florești, dispare. De doi ani de zile se lucrează susținut la proiectul de introducere în subteran a magistralei supraterane de gaz ce străbate Floreștiul.

În total, la finalul lucrărilor, 860 de metri liniari de țeavă supraterană va fi eliminată de pe străzile din Florești. Dincolo de inesteticul acestei țevi eliminăm pericolul ca țeava să fie subiectul vreunui accident rutier care să producă o deflagrație și în același timp, prin reînnoirea magistralei de gaz se asigură un debit mult mai mare pentru a acoperi nevoia actuală.

Știu că mulți dintre dumneavoastră ați fost afectați de aceste lucrări. Vă mulțumesc pentru implicarea și răbdarea de care dați dovadă și vă invit să ne bucurăm împreună de rezultatele muncii și sacrificiului nostru”, a transmis Bogdan Pivariu.

Comenteaza