Primăriţa din Chinteni îi scapă pe locuitorii comunei de câinii fără stăpân

Primăriţa din Chinteni îi scapă pe locuitorii comunei de câinii fără stăpân

Primăriţa din Chinteni, Magdalena Lucia Suciu, ia atitudine şi trece la acţiune pentru a-i scăpa pe locuitorii comunei de atacurile câinilor fără stăpân. 

Magdalena Suciu a luat act de sesizările locuitorilor comunei din Cluj cu privire la de atacurile câinilor fără stăpân. Le transmite cetăţenilor din Chinteni să semnaleze la primărie toate zonele unde au fost văzute animalele, deoarece a fost încheiat un acord cu RADP pentru a prinde patrupedele. 

"Ca urmare a numeroaselor sesizări cu privire la problemele generate de câinii fără stăpân, s-a încheiat un protocol de colaborare între Comuna Chinteni și RADP - Centrul de Gestionare Câini fără Stăpân, în vederea prinderii și ridicării acestora. În acest sens, vă rugăm să ne semnalați zonele unde au fost identificați astfel de câini", a anunţat primarul din Chinteni pe pagina de Facebook. 

Oamenii salută acţiunea primarului din comună şi spun că e un lucru extraordinar faptul că au un primar care răspunde tot timpul solicitărilor cetăţenilor, pe când alţii răspund doar în preajma alegerilor. Acţiunea e necesară deoarece câinii fără stăpân sunt un pericol în special pentru siguranța copiilor, care au început şcoala şi au de traversat unele zone în care pot fi atacaţi de animale.

3 câini ciobăneşti fără stăpân au fost văzuţi în Chinteni în Zona Decebal, Cartier Tineri Căsătoriți, Strada Stefan Cel Mare, Str.George Enescu colţ cu Aleea Muzicii. Alţi locuitori din comună spun că sunt destul de mulți câini și în zona străzii Nucului-Gorunului care ar veni de la una din stânele din apropiere şi sunt destul de agresivi. 

 

Comenteaza