Primăria Cluj-Napoca face Studiu geotehnic pentru Aquapark-ul din Grigorescu

Primăria Cluj-Napoca face Studiu geotehnic pentru Aquapark-ul din Grigorescu

Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitație publică pentru achiziția de servicii pentru Studiu geotehnic pentru obiectivul “COMPLEX DE AGREMENT AQUAPARK ȘTRAND GRIGORESCU” situat în localitatea Cluj-Napoca, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 140A, jud. Cluj. Valoarea contractului este de 79.000 lei, fonduri bugetare. Data limită de depunere a ofertelor este 27 mai 2024.

Viitorul aquapark va fi amenajat pe o suprafață de peste 5 hectare, terenul fiind localizat în vestul intravilanului municipiului Cluj-Napoca, pe malul sudic (stâng) al Someșului.

Aquapark-ul va fi construit din corpul clădirii principale, care va fi funcțional pe tot parcursul anului și va adăposti vestiare, spații de alimentație publică, ansamblu de wellness și spa, sala de fitness, aerobic și cycling, dar și un ansamblu de bazine acoperite.

De asemenea, ansamblul va cuprinde și o zonă de agrement exterioară, care va fi disponibilă pe timpul verii și va cuprinde bazine și piscine pentru copii și adulți, plajă exterioară, clădire de acces și construcții independente pentru alimentație publică și pentru spații comerciale, alături de o parcare subterană cu 249 de locuri.

Capacitatea de deservire a complexului va fi pentru un flux de aproximativ 3.000 de persoane/zi pe timpul verii, dintre care 800 la interior și 2.200 de persoane la exterior.

Valoarea investiției este estimată între 20-40 de milioane de euro, fonduri din bugetul local.

Proiectant general: S.C. AE DEVELOPMENT S.R.L.. Manager proiect: DANIELA MARIȘCU. Proiectant de specialitate (documentație de urbanism PUZ): AGORAPOLIS SRL. Aquatica Experience un brand deținut de Daniela Mriscu, CEO al companiei Aqua Azur din Poarta Albă (Constanța), de la care, în 26 august 2022, Primăria Cluj-Napoca a contractat, prin achiziție directă, servicii de peste 133.960 lei pentru realizarea unui studiu de fundamentare pentru realizarea aquapark-ului. ''Pionier al industriei agrementului din România, Daniela Marișcu este co-fondator și CEO al companiei Aqua Azur și fondatoarea brandului Aquatica Experience, investitor jurat în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” Pro TV, membru al Fundației Romanian Business Leaders'', arată media națională.

Etichete
Comenteaza