Primăria Cluj-Napoa a câștigat un proces de 2 milioane euro cu Sile Pușcaș

Primăria Cluj-Napoa a câștigat un proces de 2 milioane euro cu Sile Pușcaș

Primăria Cluj-Napoca a câștigat definitiv cu proces cu Vasile Pușcaș. 

"Am câștigat procesul cu lărgirea de la Platinia. Tineți minte că ne-a cerut 2 milioane de euro, echipele de la juridic au câștigat definitiv procesul. După ce prima dată au spus că dau gratis să-și facă mall-ul, după au cerut 2 milioane de euro. Colegii mei au fost în instanță 2 ani de zile hărțuiți, dar dreptatea e de partea adevărului", a declarat edilul Emil Boc, în ședința de Consiliu Local. 

Milionarul Sile Pușcaș, care deține Platinia , a cerut Primăriei Cluj-Napoca suma de 2 milioane de euro, contravaloarea terenului pe care l-a donat. „La Platinia cere 2 milioane de euro după ce noi i-am aprobat să construiască Platinia, doar dacă donează terenul pentru a se face lărgirea drumului. El și-a făcut Platinia, și-a pus bănuții în buzunar și acum nu mai recunoaște că a donat la Primărie terenul. Plătiți și acum din nou. În loc să spună mulțumesc și că lărgirea va ajuta acel complex. Pe mine mă enervează atitudinea investitorului, acea lărgire mai mult va pune în valoare complexul lui. Va fi o zonă mult mai aerisită, mai largă. Se va crea o piațetă și, în loc să mulțumească orașului pentru că se va crea un spor de atractivitate, el spune că mai vrea 2 milioane de euro din banii clujenilor, că s-a răzgândit, nu mai vrea să doneze”, a spus Boc, în noiembrie 2021. 

Edilul spune că dacă Sile Pușcaș nu dona terenul Primăriei, aceasta nu îi aproba construcția mall-ului Platinia. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza