Podul peste Arieș din Turda va fi dat în folosință săptămâna viitoare

Podul peste Arieș din Turda va fi dat în folosință săptămâna viitoare

Deputatul USRPLUS Cluj Viorel Băltărețu a avut o nouă ședință în care s-au analizat etapele care mai sunt de realizat pentru darea în folosință a podului peste Arieș din Turda.

”Am analizat, împreună cu constructorul, etapele rămase până la finalizare. E vorba de lucrări ce presupun un volum de muncă redus: asfaltări, montarea parapeților de protecție, marcaje. Dacă vremea e bună, săptămâna viitoare podul va fi dat în folosință. Mă bucur că apelul meu către Compania de Apă Arieș n-a fost în zadar, reprezentanții acesteia au montat țevile de protecție la capătul dinspre Turda și promit că mâine le montează la capătul opus. Urmează ca țevile de apă propriu-zise să fie montate după finalizarea podului și sper că nu vor fi un motiv pentru a bloca din nou traficul.

Apoi, mai rămâne partea de semnare a documentelor: voi trimite o scrisoare către ministrul Transporturilor, dl. Grindeanu, prin care voi solicita ca procesul verbal de recepție să fie semnat rapid, desigur, cu respectarea cerințelor legale. Darea în folosință a podului se apropie cu pași repezi”, a spus deputatul USR Cluj. Acesta a speră ca redeschiderea podului peste Arieș pentru circulație să nu fie prilej de ceremonii cu ”panglici și panglicari”. ”Nu văd motive să sărbătorim cu fast un fapt ce ține de normalitate”, a mai spus Viorel Băltărețu.

loading...
Etichete
Comenteaza