Video Podul din Bonțida a fost redat circulației! Traficul rutier se desfășoară cu restricții

Podul din Bonțida a fost redat circulației! Traficul rutier se desfășoară cu restricții
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean anunță participanții la trafic, dar și pe cei care vor participa la festivalul organizat la sfârșitul acestei săptămâni, că podul peste Someșul Mic din Bonțida, situat pe drumul județean DJ 161, a fost redat circulației.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, reluarea circulației este temporară, pe perioada festivalului, mai exact până luni, 24 iulie, ora 8.00 dimineața.

Am întreprins toate demersurile necesare în vederea urgentării finalizării lucrărilor la acest pod, astfel încât să fie redat circulației odată cu începerea festivalului Electric Castle”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

În acest fel, întregul tronson al drumului județean 161, care pornește din DN 1C și ajunge până în proximitatea Castelului Banffy, este, în acest moment, pe deplin pregătit și deschis circulației publice chiar din prima zi a festivalului.                   

Traficul rutier se desfășoară, însă, cu restricții de circulație. Astfel, circulația pe pod este permisă pietonilor, riveranilor și celor care dețin vignetă de acces la festivalul Electric Castle, cu instituirea unei restricții de tonaj de maxim 20 de tone.

Comenteaza