Ploile din ultimele zile au blocat un drum la Cluj

Ploile din ultimele zile au blocat un drum la Cluj

Circulaţia pe un sector al drumului judeţean DJ 109C Sucutard, a fost afectată de aluviunile dislocate de pe un versant de deal, în urma unei viituri, traficul rutier fiind blocat pe o bandă de circulaţie.

În cursul zilei de miercuri, 13 iunie 2018, o echipă a Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul forului administrativ județean a intervenit în urma unei situaţii de urgenţă cauzate de căderile masive de precipitații din aceste zile.

Astfel, un sector situat pe drumul judeţean DJ 109C Sucutard, în zona kilometrului 23+850, a fost afectat de aluviunile dislocate de pe un versant de deal, în urma unei viituri, traficul rutier fiind blocat pe o bandă de circulaţie.

„Echipele noastre de intervenție sunt pregătite în permanență să intervină și o fac ori de câte ori acest lucru se impune, astfel încât drumurile județene să nu fie blocate iar circulația pe acestea să se deruleze în deplină siguranță”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În acest context, la ora 10.00 a zilei de miercuri, o echipă de intervenţie a acţionat în regim de urgenţă în vederea degajării căii de rulare în zona afectată. Acţiunea a fost finalizată cu succes, cu ajutorul unui buldoexcavator, astfel că circulaţie rutieră a revenit la parametri normali.

Lucrările au continuat și în cursul zilei de joi în vederea decolmatării a două podeţe și a șanțurilor marginale.

Comenteaza