Planuri mari pentru drumurile județene din Cluj / Tișe: „Vom avea un șantier pe tot județul”

Planuri mari pentru drumurile județene din Cluj / Tișe: „Vom avea un șantier pe tot județul”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Se va lucra intens vara aceasta pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor din Cluj, anunță liderul forului administrativ județean, Alin Tișe.

Șeful județului a răspuns, joi, la întrebările consilierilor județeni, în ședința ordinară a CJ Cluj, referitoare la situațiile drumurilor din județ. 

„Vom începe intens lucrările pe întreg județul. Va fi un șantier din nou. Finalizăm licitația pe partea de întreținere și vom avea 60 de milioane de lei doar pe întreținere. Mai avem și pe proiecte europene sau pe programul Anghel Saligny. Vom lucra pe aproape tot județul și nu vom mai avea drum nereabilitat.

Se va lucra intens anul acesta, anul viitor, cât vor dura programele acestea. Sunt multe firme și vom avea multe șantiere în paralel. Cred că vom avea 10-15 șantiere în paralel în tot județul, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată. Asta este partea bună.

Partea mai puțin bună este, într-adevăr, calitatea nu întotdeauna cea mai bună a lucrărilor. De asemenea, mai este problema întârzierii lucrărilor. Va trebui să fim mult mai stricți la tot ce înseamnă recepția lucrărilor. Vom încerca să fim mai atenți, dar asta nu înseamnă că nu vom mai lua țepe, să zic pe românește”, a afirmat Alin Tișe.

În ce stadii sunt Drumul Apusenilor și Drumul Bistriței

„Suntem aproape de finalizare cu drumul Apusenilor. Cel care vine de sus din munte, din Floroiu și coboară până în Valea Drăganului. E vorba de un drum pe modernizare. Pe anumite tronsoane este gata și vom putea să-l inaugurăm curând. O altă veste bună e că pe cele două tronsoane ale Drumului Bistriței am reluat licitația. Până atunci vom face aceste întrețineri pentru a putea menține drumul circulabil”, a adăugat șeful CJ Cluj.

Comenteaza