Pivariu anunță reluarea circulației pe strada Cetății din Florești. Primarul s-a supărat pe firma care lucra la rețeaua de gaz

Pivariu anunță reluarea circulației pe strada Cetății din Florești. Primarul s-a supărat pe firma care lucra la rețeaua de gaz

Mașinile și autobuzele CTP vor putea circula din nou pe strada Cetății din Florești începând de vineri, 4 august.

Circulația fusese întreruptă pentru a permite realizarea lucrărilor la rețeaua de gaz.

Primarul Bogdan Pivariu a fost pe șantier și a observat că firma angajată nu lucra.

"Azi am fost în control la lucrarea pentru executarea rețelei de gaz din cauza căreia circulatia pe acel tronson a fost oprită. Am constatat că nu se lucrează deloc pe șantier.

Primăria Florești a depus toate eforturile pentru a asigura condițiile optime de executare a unei lucrări dificile cu prețul confortului tuturor celor din zonă.

Este inacceptabil cum executantul proiectului a ales să nu respecte o întreagă comunitate și sa nu lucreze activ la a finaliza lucrarea în cel mai scurt timp", a declarat edilul.

În acest context, primăria a decis să redeschidă circulația.

"Din cauza nerespectării graficelor de lucrări și condițiilor pentru executarea rețelei de gaze naturale pe Cetății 2, am dispus reluarea curselor CTP și ridicarea restricțiilor de circulație impuse locuitorilor zonei.

Subliniez că termenul de execuție acordat prin autorizația de spargere nu va fi prelungit. Începând de săptămâna viitoare, lucrările vor fi reluate fără a afecta mersul autobuzelor", a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

Comenteaza