"Piesa lipsă" care ţine barierele de la parkingul Negoiu defecte de câteva luni sau veşnicul "merge şi aşa", în varianta à la Cluj

"Piesa lipsă" care ţine barierele de la parkingul Negoiu defecte de câteva luni sau veşnicul "merge şi aşa", în varianta à la Cluj

Barierele de la parkingul Negoiu din Cartierul Măşăştur s-au defectat de câteva luni. Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a scris pe numărul de WhatsApp reacţia primăriei la solicitarea de a fi reparate. 

"Bună ziua. Vreau să aduc în discuţie defectarea barierelor de la parkingul Negoiu. În data de 5.11.2021 prin aplicatia my cluj, am sesizat că barierele de pe partea stângă nu funcţioneză, iar în caz de defectare a celor de pe partea dreapta, nu mai merge nimic.

În data de 30.11.2021 am sesizat că şi barierele de pe partea dreaptă sunt defecte, fiind în poziţie deschisă", ne scrie un mănăşturean pe WhatsApp. 

După mai bine de o săptămână de la sesizarea pe MyCluj, mai precis în 10.12.2021 acesta a primit următorul răspuns pe email: "Stimată Doamnă/Stimate Domn, Sesizarea dumneavoastră cu numărul 669941 / 01.12.2021 a fost închisă având rezoluția: Favorabil - Pentru remedierea problemei este nesară înlocuirea unei piese pentru care s-a făcut comanda. Vă mulțumim!"

Omul e mirat că deşi i s-a spus că se rezolvă problema, de mai bine de o lună piesa lipsă nu a sosit pentru că în 18 ianuarie încă nu funcţionau barierele parkingului. "Iată ca nici ieri 18.01.2022 acestea nu funcţioneză.

Mă întreb ce piesă nu poate fi înlocuită în peste două luni? Realitatea este că la noi merge şi aşa şi nimeni nu răspunde de nimic", adaugă omul dezamăgit de "promptitudinea" de care dă dovadă municipalitatea când vine vorba de necesităţile cetăţenilor de rând. 

Comenteaza