Parcări nesimţite nu doar pe Constanţa

Parcări nesimţite nu doar pe Constanţa
Poliţia locală a tăiat, ieri, amenzi pe bandă rulantă pentru şoferii care au parcat ilegal în zona străzii Constanţa.

Aceasta după ce riverani şi clujeni care tranzitează, pe jos, zona au condamnat administraţia locală că n-are habar de strategii privin managementul circulaţiei din oraş, în aşa fel încât pe străzile nou asfaltate traficul pietonal să se deruleze normal şi civilizat.

Pe toată lungimea străzii Constanţa (după Liceul Nicolae Bălcescu) şi în continuare pe strada Someşului până la intersecţia cu strada Lalelelor, ca pieton, între orele 8-18, eşti obligat să circuli pe carosabil, alături de maşini. Aceasta deoarece, au spus cetăţenii, pe trotuare sunt parcate maşini, în condiţiile în care, foarte aproape, în Piaţa Mihai Viteazul, există două alternative pentru şoferi - parkingul Leu şi parcarea cu barieră a primăriei. Ieri, poliţiştii locali au luat atitudine şi au tăiat sancţiuni pentru şoferii care parcau nelegal.

Situaţia de pe Constanţa se poate generaliza şi pentru alte zone din centrul oraşului. Alţi clujeni au comentat, ieri, pe site-ul ZIUA de CLUJ că pe latura de vest a pieţei Unirii, în zona stadionului Cluj Arena, în Piaţa Mihai Viteazul, lângă Teatrul Naţional, pe strada Paris se parchează ilegal, după voia şoferilor şi că, oricum, administraţia locală n-are nici viziune, nici voinţă, nici strategie să rezolve probleme legate de parcare din centrul oraşului.

"Dacă ai lua un orb şi l-ai pune pe orice stradă din oraşul ăsta, pe o distanţă de 100 de metri ar identifica mai mult de 5 maşini parcate aiurea. Poliţia locală & Boc reuşesc o medie de 5 pe zi (maşini ridicate - n.red.)? Super afacere! Primar orb şi angajati orbi. Or fi rude?", a subliniat un cititor.

 

Etichete
Comenteaza