Parcare cu plată la Baza Sportivă Gheorgheni

Parcare cu plată la Baza Sportivă Gheorgheni
Accesul în incinta Complexului sportiv Gheorgheni, inaugurat în decembrie 2016, este liber pentru toţi cetăţii, însă parcarea pe cele 96 de locuri disponibile se plăteşte: 2 lei/oră.

"Tariful este de 2 lei/oră, conform zonei tarifare 2, aprobate prin HCL 649/2016. Plata se efectuează la casa automată din incinta parcării cu bancnote de 10 lei, 5 lei şi 1 leu, monede de 50 de bani, card bancar - Visa, Mastercard, cu 2 posibilităţi: cu tastare PIN şi contactless. Programul parcării este non-stop", anunţă municipalitatea. 

Mod utilizare parcare: la intrare utilizatorul solicită un tichet, pe care e inserată ora intrării. Înainte de părăsirea parcării, utilizatorul efectuează plata în baza aceluiaşi tichet. Echipamentul eliberează o chitanţă cu cod de bare, care va fi utilizata la ieşire, prin apropierea ei de cititorul montat la ieşire. Există un număr de telefon afişat pentru semnalarea eventualelor probleme - 0733/410992.

Complexul sportiv Gheorgheni a fost realizat de Primăria Cluj în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale prin Compania Naţională de Investiţii în urma unei investiții de peste 20 milioane de lei (fără TVA).

Se întinde pe o suprafaţă de 9,4 hectare, în locul fostului cartodrom, și cuprinde terenuri cu nocturnă - 3 terenuri sintetice de mini fotbal, 3 de tenis, 2 de baschet; 1 teren de tenis cu peretele, 2 de badminton și 2 de volei de plajă.

În ceea ce privește zonele interioare, baza sportivă include piste de popice, spațiu și dotări pentru tenis de masă, precum și o sală multifuncțională. De asemenea, baza este dotată cu aparate și echipamente pentru exerciții fizice în aer liber; aparatură pentru exerciții fizice dedicate seniorilor; echipamente pentru amatorii de cățărări, parkour; spații de joacă pentru copii de toate vârstele; amfiteatru în aer liber (428 locuri); pistă de alergare; pistă de biciclete/role agrement; pistă role viteză; teren de paintball cu obstacole; parc aventură - trasee prin copaci, pe frânghii și alte instalații; alei de promenadă și spații verzi generoase.

Comenteaza