Ovidiu Cîmpean: "Am votat pentru o echipă care poate să ducă Clujul la un alt nivel"

Ovidiu Cîmpean: "Am votat pentru o echipă care poate să ducă Clujul la un alt nivel"

Șeful Direcției de Dezvoltare Locală din Primăria Cluj-Napoca , Ovidiu Cîmpean, candiadat PNL Cluj la Camera Deputaţilor, a fost la vot. 

"Am votat pentru o Românie europeană și modernă, pentru o echipă responsabilă care poate să asigure modernizarea sistemului de sănătate, a infrastructurii educaționale și a celei de transport.

Am votat pentru o echipă care poate să ducă Clujul la un alt nivel. Am votat pentru dezvoltarea durabilă a acestei zone, pentru un Cluj Verde, pentru un Cluj metropolitan, pentru un Cluj sănătos și pentru un Cluj vibrant și plin de evenimente culturale și sportive. Trebuie să continuăm investițiile în inovare și să ne pregătim pentru industriile viitorului.

Clujul poate să rămână pe primul loc în România în ceea ce privește calitatea vieții și un oraș de referință în această parte a Europei. Pentru asta e nevoie de implicarea noastră, a tuturor. Îi invit pe clujeni să meargă la vot și să asigure Clujului și României un viitor mai bun", a declarat Ovidiu Cîmpean. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza