Video O nouă grădiniță modernă, inaugurată în Florești. Primarul: „Investițiile în educație și în infrastructura dedicată copiilor sunt prioritare”

O nouă grădiniță modernă, inaugurată în Florești. Primarul: „Investițiile în educație și în infrastructura dedicată copiilor sunt prioritare”
| Foto: captură video

Noua grădiniță din cea mai mare comună din țară are o capacitate de peste 120 de locuri pentru cei mici.

Potrivit edilului Bogdan Pivariu, noul spațiu este gândit să inspire și să stimuleze creativitatea și învățarea copiilor într-un mediu sigur și primitor.

Astăzi (joi - n.red.), cu bucurie și entuziasm, am deschis porțile unei noi grădinițe în Florești, un spațiu modern, construit după cele mai înalte standarde de siguranță și securitate pentru cei mici.

Această grădiniță cu o capacitate de peste 120 de locuri, reprezintă nu doar o investiție nouă, ci și angajamentul nostru continuu față de viitorul comunității noastre. Cu un design interior nordic, care îmbină frumosul cu funcționalul, acest spațiu este gândit să inspire și să stimuleze creativitatea și învățarea copiilor noștri într-un mediu sigur și primitor.

Pentru noi, investițiile în educație și în infrastructura dedicată copiilor sunt prioritare. Credem cu tărie că prin crearea unor astfel de spații, oferim copiilor noștri cele mai bune șanse de a crește și de a se dezvolta în cetățeni responsabili și împliniți. Le urăm copiilor noștri un călduros bun venit în noua lor casă a cunoașterii!”, a transmis Bogdan Pivariu.

Comenteaza