Foto O nouă comună din Cluj va avea capelă modernă. Proiectul a primit OK-ul

Urbaniștii județului Cluj au dat aviz favorabil edificării unei capele mortuare în comuna Unguraș.

Proiectul a fost pe ordinea de zi a ședinței a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj, care a avut loc miercurea trecută.

Beneficiarul investiției este primăria comunei Unguraș. Terenul are o suprafaţă de 2400 mp, iar obiectivul urmează să fie amplasat în intravilanul satului Batin. Amplasamentul se regӑşeste în partea centrală a satului.

Potrivit documentației, capela propusă se va dezvolta pe 1 nivel și va avea următoarele funcțiuni/suprafețe utile: sală ceremonială, cameră, hol, GS H, oficiu, portic exterior.

Amplasamentul luat în considerare de P.U.D. este delimitat în partea de nord de accesul pe teren din drumul communal DC13. Va fi prevăzut un acces auto și pietonal din drumul comunal existent. Parcarea autovehiculelor se va realiza în incinta proprietății fiind prevăzute 7 locuri de parcare pe platforma de parcare amplasată pe latura de nord a terenului.

Proiectul a fost realizat chiar de către specialiștii Consiliului Județean Cluj, iar avizul favorabil dat de către membrii comisiei de urbanism a fost doar o formalitate.

Comenteaza