O firmă clujeană a câştigat un contract de 63 de milioane de lei, pentru repararea unui drum

O firmă clujeană a câştigat un contract de 63 de milioane de lei, pentru repararea unui drum
O companie clujeană a câştigat un contract de 63 de milioane de lei, pentru repararea unui tronson de drum naţional cu o lungime de 24 de kilometri.

Astfel, Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări Cluj se va ocupa de remedierea lucrărilor existente și de finalizarea celor rămase din cel de-al doilea lot al proiectului de reabilitare a DN 18 Moisei - Iacobeni.

Lucrările se vor desfăşura pe tronsonul de drum dintre Borșa şi Sesuri, de la km 156+232 la km 180+850. Valoarea totală a contractului este de 63.844.091 lei, fără TVA, finanțarea fiind realizată din fonduri ale Băncii Europene de Investiții și de la bugetul de stat. 

„Astăzi am semnat contractele pentru începerea proiectării și execuției primelor două loturi ale acestui important drum național pentru maramureșeni. Până la sfârșitul acestei luni vom semna și contractul pentru lotul 3, urmând ca după rezolvarea contestației să semnăm și lotul 4, astfel ca în aproximativ doi ani, pe DN 18 să se poată circula în condiții civilizate care să asigure siguranța rutieră", a declarat Narcis Neaga, director general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

Repararea primului lot al drumului, cuprins între Moisei şi Borșa, de la km 131+627 la km 156+232, a fost atribuit asocierii Tehnic Asist - Specialist Consulting, valoarea lui fiind de 83.724.042 de lei, fără TVA. Durata contractelor este de 48 de luni, din care 24 de luni reprezintă proiectare și execuția lucrărilor efective, iar 24 de luni perioada de garanție.

 

Comenteaza