Nou ansamblu rezidențial, la doi pași de Cluj-Napoca! Va avea blocuri de 5 etaje, parc și spații verzi

Nou ansamblu rezidențial, la doi pași de Cluj-Napoca! Va avea blocuri de 5 etaje, parc și spații verzi
| Foto: google maps

Membrii comisiei de urbanism a județului Cluj au dat, joi, aviz favorabil construirii unui ansamblu de locuințe în comuna Baciu, satul cu același nume.

Sub denumirea de „elaborare PUZ construire ansamblu imobile de locuințe colective, amenajări exterioare, accese, împrejmuire, extindere rețele edilitare, operațiuni notariale - comsare, dezmembrare”, proiectul a fost în ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj. 

Proiectul s-a aflat în faza obținerii studiului de oportunitate pentru a putea demara investiția. Beneficiarii sunt Simona Cristina Stan și asociații.

Suprafața totală a terenului este de 11.800 mp. Ansamblul va fi compus din patru imobile, în următoarea configurație: trei dintre ele vor avea 2 subsoluri+parter + 5 etaje, iar al patrulea va avea subsol+parter+4 etaje.

Nou ansamblu rezidențial, la doi pași de Cluj-Napoca! Va avea blocuri de 5 etaje, parc și spații verzi

Potrivit documentației, se dorește realizare unui ansamblu rezidențial de imobile de locuințe colective și a unui parc cu acces public în suprafață de 2.500 mp. 

La nivelul zonei metropolitane Cluj există un deficit de unități locative. Prin proiect se dorește dezvoltarea zonei spre funcțiunea de locuire, prin crearea unui ansamblu de locuințe colective, drumuri de acces, trotuare, parcări, loc de joacă pentru copii, spații verzi și a unui parc cu acces public”, se mai arată în memoriul tehnic.

Liderul forului administrativ județean, Alin Tișe, cel care conduce și ședințele de urbanism, a propus un aviz favorabil, condiționat de câteva observații legate de profilul stradal și de regimul de înălțime din zonă.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza