Noi reguli de circulație pe Brâncuși: un sens unic, o nouă bandă și un viraj interzis

Noi reguli de circulație pe Brâncuși: un sens unic, o nouă bandă și un viraj interzis

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că au fost implementate unele măsuri aprobate prin Comisia de circulație, astfel:

1) A fost instituit sensul unic de circulație la urcare, la ieșire din str. Septimiu Albini în str. Constantin Brâncuși respectiv a fost înființată o trecere pentru pietoni la intersecția str. Septimiu Albini cu str. Constantin Brâncuși (care va asigura circulația pietonală în lungul str. Constantin Brâncuși);

2) Pe str. Constantin Brâncuși, înainte de intersecția cu str. Horticultorilor și str. Lăcrimioarelor, a fost realizată o nouă bandă carosabilă dedicată pentru virajul la stânga spre str. Horticultorilor;

3) Raportat la sensul unic implementat pe str. Constantin Brâncuși la intersecție cu str. Septimiu Albini, se interzice virajul la stânga de pe str. Constantin Brâncuși spre str. Septimiu Albini.

Noile reglementări de circulație au fost semnalizate prin indicatoare rutiere și prin marcaje rutiere. Rugăm participanții la trafic să respecte noile reglementări de circulație.

Comenteaza