Noi promisiuni pentru patinoar la Cluj-Napoca. Boc: "'Mult a trecut, puțin a rămas''

Noi promisiuni pentru patinoar la Cluj-Napoca. Boc: "'Mult a trecut, puțin a rămas''

Clujenii își doresc de ani de zile un patinoar în aer liber.

Au cerut ca acesta să se facă pe lacul Chios. Municipalitatea a propus, după un parteneriat cu CJ Cluj, terenul de lângă parcul pentru copii de lângă Cluj Arena. O astfel de investiție este prevăzută pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian, în proiectul de modernizare a malurilor Someșului. Până atunci însă, singurul patinoar funcțional al orașului rămâne cel privat de la Cora. 

În ședința Consiliului Local de marți, 12 aprilie 2022, s-a lăsat cu noi promisiuni din partea municipalității.  Consilierul USR Radu Boloveschi a revenit cu rugămintea de a se căuta soluții pentru un patinoar acoperit, idee susținută și de consilierul local UDMR Racs Levente. 

Primarul Emil Boc a răspuns că administrația locală a identificat deja un spațiu pentru realizarea unui patinoar în aer liber, dar nu a dezvăluit amplasamentul: ''Mult a trecut, puțin a rămas. Patinoarul este pe agenda noastră de priorități. Cum am găsit soluția pentru un bazin de înot în Borhanci, avem o soluție și pentru un patinoar deschis. Suntem în faza obținerii aprobărilor preliminare. Nu avem încă un plan pentru un patinoar acoperit, dar dacă aveți soluții vă rog să ni le transmiteți".

Comenteaza