Noi exproprieri la Florești. Primăria comunei clujene va plăti peste 1,6 mil. lei

Noi exproprieri la Florești. Primăria comunei clujene va plăti peste 1,6 mil. lei
| Foto: google maps

Consiliul Local Florești a aprobat alocarea de la bugetul comunei a sumei de 1.629.460 lei pentru exproprierea a mai multor imobile private.

Întrunit în ședință extraordinară, vineri dimineață, Consiliul Local Florești a avut pe „masă” proiectul de hotărâre privind modificarea HCL nr. 92 din 29 iulie 2021 privind aprobarea declanșării procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată cuprinse în coridorul de expropriere aferent lucrării de utilitate publică „Modernizare străzi și amenajări urbanistice prin extindere platforma drum, comuna Florești, județul Cluj”.

Potrivit articolului 4 din proiect, exproprierile vor avea loc pe strada Dumitru Mocanu, strada Teilor, strada Dumitru Tăuțan, strada Petuniei, dar și zona Terra.

Proiectul a fost aprobat de către consilierii locali cu 18 voturi „pentru”.

Astfel, s-a alocat de la bugetul comunei Florești suma de 1.629.460 lei, reprezentând valoarea aferentă despăgubirilor individuale prevăzute la art. 4 pentru obiectivul de investiții „Modernizare străzi și amenajări urbanistice prin extindere platforma drum , comuna Florești, județul Cluj”.

Comenteaza