News alert Masca devine obligatorie și pe stradă în trei localități din Cluj

Masca devine obligatorie și pe stradă în trei localități din Cluj

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât joi instituirea obligativității purtării măștii în toate spațiile deschise, în mai multe localități din județ.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat că CJSU a introdus obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice, interioare și exterioare, de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, în localitățile din Cluj care au depășit rata de infectare cu coronavirus de 3 la mia de locuitori.

Este vorba despre orașul Gherla, unde rata de infectare a ajuns la 4,24 la mie, despre Sic, cu o incidență de 4.36 și despre  localitatea Câțcău, care are cea mai mare rată a îmbolnăvirilor - 7,55.

De asemenea, începând de mâine, în aceste localități se închid pentru o perioadă de 14 zile, restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri sau de cinema/spectacole care au activitatea la interior. În cazul hotelurilor vor putea fi servite în restaurantele de la interior doar persoanele cazate. Se sistează și activitatea barurilor, discotecilor și cluburilor.

Este interzisă organizarea în spații închise a petrecerilor private, nunți, botezuri. La pelerinaje/procesiuni religioase pot participa doar persoanele care au domiciliul/reședința în localitate. 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza