Marcaje rutiere pe patru drumuri județene

Marcaje rutiere pe patru drumuri județene

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că pe nu mai puțin de patru drumuri județene, în lungime de peste 50 de kilometri, au fost executate recent lucrări de marcaje rutiere pentru asigurarea unei circulaţii în condiţii de siguranţă.

Astfel, pe drumul judeţean DJ 108C Gârbău – Băgara – Aghireșu – Leghia – Ardeova – Mănăstireni s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 30,450 de kilometri, mai exact de la kilometrul 5+600 până la kilometrul 36+050. De asemenea, pe raza localităților Gârbău, Aghireșu Fabrici, Aghireșu și Leghia au fost executate și lucrări de marcaje transversale, respectiv treceri de pietoni.

Pe drumul județean DJ 103L Mănăstireni – Râșca s-au executat, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 8 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 8+000.  Totodată, pe drumul județean DJ 103K Râșca – Beliș s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 7,2 kilometri, de la kilometrul 27+955 până la kilometrul 35+155. Pe drumul județean DJ 109V Pădureni – Satu Lung s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 4,8 kilometri, de la kilometrul 2+930 până la kilometrul 7+730. 

În perioada imediat următoare, dar numai în condiţii meteorologice favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări, execuţia de marcaje rutiere va continua pe mai multe drumuri judeţene unde au fost finalizate lucrări de asfaltare sau acolo unde situația o impune.

Comenteaza