Marcaje rutiere pe 26 de kilometri pe drumul de munte

Marcaje rutiere pe 26 de kilometri pe drumul de munte

Pe drumul judeţean DJ 103K Căpuşu Mare – Râşca – DN 1R (Beliş), în urma finalizării lucrărilor de întreţinere, inclusiv de aşternere de covor asfaltic pe anumite sectoare, au fost executate lucrări de marcaje rutiere în vederea asigurării unei circulaţii în condiţii de siguranţă.

Lungimea sectorului de drum pe care s-au executat aceste lucrări de marcaje longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, este de 25,72 de kilometri, de la kilometrul 9+435 până la kilometrul 35+155.

„Asigurarea unei circulaţii în condiţii de siguranţă pe drumul judeţean 103K este deosebit de importantă întrucât acesta reprezintă o rută de acces alternativă, diferită de cea pe care o oferă drumurile naţionale, spre una dintre cele mai importante zone montane şi turistice din judeţ, staţiunea Fântânele – Beliş”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În perioada imediat următoare, dar numai în condiţii meteorologice favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări, se vor executa marcaje rutiere pe următoarele drumuri judeţene:

DJ 161A Apahida – Cojocna;
DJ 103G (DN 75) – Cheia – Cheile Turzii;
DJ 161D Nireş – Unguraş – Valea Unguraşului;
DJ 109D Săcălaia- Sic – Coasta – Vişea;
DJ 109V Pădureni – Satu Lung.

Comenteaza