Mai multe străzi din Cluj-Napoca intră de luni în modernizare. Majoritatea vor fi în șantier până în vară

Mai multe străzi din Cluj-Napoca intră de luni în modernizare. Majoritatea vor fi în șantier până în vară

Luni, 12 februarie, demarează lucrări de modernizare pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. 

Noi străzi intră în reparații, în municipiul Cluj-Napoca. Lucrările încep de săptămâna viitoare și vor dura câteva luni.

"Deși nu e primăvară, dar pentru că vremea de afară ne permite, vom începe lucrările de modernizare pe mai multe străzi în perioada următoare: pe strada Locomotivei începem în 12 februarie și se termină până la 1 mai, strada Aurel Ciupe, tot din 12 februarie până în 1 iunie, strada Teo Peter - 12 februarie până în 1 iunie, tot în 12 februarie începem pe strada George Bacovia și va fi finalizată pe 1 iunie și strada Cucului - începem în 19 februarie și vom finaliza pe 1 iunie. Sunt străzi care sunt pe lista noastră de așteptare, solicitări din partea cetățenilor", a spus primarul Emil Boc la ZIUA LIVE.

Primarul a mai spus și că în acest an vor fi înceiate lucrările pe străzile Giuseppe Verdi, Valea Seacă și Valea Chintăului.

Totodată, potrivit edilului, în acest an vor începe și lucrările la strada Fagului. Aceasta va fi supralărgită, la fel cum s-a procedat cu strada Bună Ziua. "Asta facem și acolo", a spus Boc.

 

Comenteaza