Video Lucrările pe șantierul de la podul peste Arieș, transmise LIVE

Lucrările pe șantierul de la podul peste Arieș, transmise LIVE

Evoluția lucrărilor pe șantierul din Turda poate fi urmărită live prin intermediul unei camere, imaginile fiind puse la dispoziție de primărie. 

"Așa cum am promis, pentru buna dumneavoastră informare cu privire la progresul lucrărilor de la pod vă punem la dispoziție camera live amplasată în zonă.

Așa cum știți deja, încă de când am preluat mandatul de primar, am făcut tot ce era omenește posibil ca acest pod să intre în reparații, iar costurile să fie suportate de Ministerul Transporturilor și nu din bugetul local. Ei bine, chiar dacă a fost nevoie de multe discuții săptămânale, vizite la București, la ministere și multe compromisuri, mă bucur că astăzi vorbim despre un pod în lucru și nu despre un pod lăsat în paragină.
Deși au început timid, sperăm ca ritmul lucrărilor să crească, iar la sfârșitul anului, podul să fie redat circulației", a transmis primarul municipiului Turda.

Circulația rutieră pe Drumul Național nr. 1, la km 444+840, s-a închis în 25 martie pentru executarea lucrărilor de reparații la podul peste Arieș. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a precizat că traficul rutier se desfășoară deviat pe două rute ocolitoare, în funcție de tonajul autovehiculelor. Termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 22 decembrie 2021.

Comenteaza