Video Lucrările din Câmpenești! Când va fi GATA canalizarea / Asfaltarea mai așteaptă

Lucrările din Câmpenești! Când va fi GATA canalizarea / Asfaltarea mai așteaptă
| Foto: Facebook.com/Campenesti

Momentan se lucrează la rețeaua de canalizare din satul Câmpenești, iar abia apoi putem vorbi de mult aşteptatele asfaltări pe drumurile de pe marginea lacurilor.

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre stadiul lucrărilor din satul Câmpenești și a spus care sunt termenele pentru finalizarea obiectivelor de infrastructură.

Canalizarea se apropie de final. Desigur că mai există probleme, cu lăsarea drumurilor în anumite zone sau altele. Am vorbit și eu cu firma care execută lucrările și au transmis că sunt chestiuni inerente, având în vedere adâncimea unde s-a lucrat. Au transmis că acolo unde sunt probleme vor interveni și vor rezolva. De asemenea, la cele două bazine de apă au început deja lucrările. Probabil că lucrarea cu bazinele va fi finalizată anul acesta.

Pe lângă ceea ce se execută în Câmpenești, mai avem și alte lucrări. Una foarte importantă este înlocuirea conductei de azbo-ciment de-a lungul DN1C de la intrarea dinspre Cluj până la ieșirea din Apahida. Ne-au solicitat ca această lucrare să se facă cu foraj pentru a mai diminua din deranjul acestor lucrări. Vom fi de acord dacă vor putea face lucrarea în modul acesta.

Deci lucrările nu sunt numai pe Câmpenești. Termenul de execuție este până în vara-toamna anului viitor. Vom încerca să dăm drumul la canalizare mai repede. Eu spun că în toamnă vom scoate la licitație studiul de fezabilitate pentru asfaltarea străzilor principale. Este o lungime de aproximativ 13 km. Următoarea acțiune va fi scoatere la licitație a proiectului tehnic. În toamna anului 2024 să-l avem finalizat, iar apoi să scoatem la licitație execuția lucrărilor”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Grigore Fati.

Potrivit edilului Apahidei, dacă toate achizițiile publice vor fi aprobate fără contestații, în primăvara anului 2025 ar putea debuta asfaltările propriu-zise în Câmpenești.

Comenteaza