Video Foto Lucrări de mântuială pe Napoca. În 2021, clujenii își rup mașinile DIFERIT

Şoferii clujeni îşi distrug maşinile pe strada Napoca, modernizată recent de firma Diferit. Lucrările au costat 20,5 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

"Patru cuburi scoase cu baia de la maşină, tobe de eşapament pierdute. Este diferență de nivel foarte mare la întrarea pe Napoca din strada Samuil Micu", ne-au transmis cititorii zcj.ro. Pozele făcute de clujeni le puteți vedea în galeria foto ⤴.

În imaginile de mai jos, filmate în urmă cu o săptămână, puteți vedea muncitorii care repară trecerea dintre Napoca și Samuil Micu, tot la sesizarea clujenilor care și-au lovit mașinile acolo.

Pozele făcute joi, în aceeași locație, arată că lucrările au de mântuială, așa cum se fac multe când vine vorba de contracte publice pe bani frumoși, unde contează fiecare eurocent care trebuie să ajungă din buzunarul clujenilor în buzunarul patronilor.

Lucrările au făcut parte din proiectul de modernizare a Pieţei Lucian Blaga, care a fost redusă la patru benzi auto, iar pe mijloc a apărut o insulă, cu semafor pentru pietoni de la Casa de Cultură a Studenţilor spre Croco.

Şi strada Petru Maior a fost redusă la trei benzi, iar Napoca la două benzi, la fel și strada Republicii, până la intersecția cu Avram Iancu. Au apărut însă piste de biciclete pe fiecare dintre aceste artere şi arbori pe toate segmentele propuse modernizării. 

Dacă ai fost martorul unui eveniment important, dacă ai fotografiat sau filmat ceva interesant sau dacă ai informații care se pot transforma în știre, trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0733 900 606. Garantăm confidențialitatea.

Etichete
Comenteaza