Interes mare pentru DEZBATEREA PUBLICĂ privind regulamentul pentru trotinete în Cluj. S-a modificat ORA

Interes mare pentru DEZBATEREA PUBLICĂ privind regulamentul pentru trotinete în Cluj. S-a modificat ORA

Ca urmare a numeroaselor solicitări primite, Primăria Cluj-Napoca a anunțat că dezbaterea publică online pe marginea proiectului de hotărâre vizând regulamentul privind condițiile de utilizare a trotinetelor electrice închiriate prin intermediul unei platforme online, în regim self-service, pe domeniul public al municipiului va avea loc miercuri, 14 octombrie, ora 19:00.

Proiectul supus dezbaterii publice s-a aflat în procedura de consultare publică în perioada 4–21 septembrie. Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate AICI.

Cei care doresc să participe la această dezbatere pot să o facă potrivit procedurii de dezbatere publică în vederea elaborării și adoptării actelor administrative cu caracter normativ, disponibilă aici: https://primariaclujnapoca.ro/cetateni/dezbatere-publica/procedura-de-dezbatere-publica-in-vederea-elaborarii-si-adoptarii-actelor-administrative-cu-caracter-normativ/.

Persoanele care vor să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor fi înscrise pe platforma online de videoconferință, pe baza unui formular completat online pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, înainte cu minimum patru ore de ora stabilită pentru începerea ședinței.

Cetățenii care s-au înscris în aceste condiții vor primi un link prin e-mail, prin care se vor putea conecta la dezbaterea publică și vor putea lua cuvântul. Dezbaterea publică va fi transmisă online pe pagina de Facebook a municipiului Cluj-Napoca.

Comenteaza