Încă un drum din Cluj intră în reparaţii

Încă un drum din Cluj intră în reparaţii
Aproape 22 de kilometri din drumul Panticeu - Recea Cristur - Căprioara vor fi reparaţi de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj.

Programul de lucrări de întreţinere a infrastructurii rutiere a judeţului Cluj continuă, anunţă CJ Cluj. A sosit rândul drumului judeţean DJ 109A Panticeu - Recea Cristur - Căprioara să intre în reparaţii.

Lucrările de întreţinere şi reparaţii demarate pe acest drum vizează un tronson cu o lungime totală de 21,3 kilometri, de la kilometrul 27+200 până la kilometrul 48+500.

În prezent se execută plombări cu asfalt, urmând ca lucrările de întreţinere şi reparaţii să continue cu plombări cu emulsie, şanţuri, acostamente, reprofilare cu adaos de piatră şi defrişări.

„Am apreciat lucrările la acest sector de drum cu o lungime de peste 20 de kilometri ca fiind mai mult decât necesare întrucât porţiunea în cauză nu a mai beneficiat de multă vreme de asemenea lucrări de întreţinere şi reparaţii.

În acelaşi timp, intervenţia pe acest drum judeţean va asigura o circulaţie mult mai fluidă şi mai rapidă, în condiţii de deplină siguranţă, între judeţele Cluj şi Sălaj" a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, într-un comunicat de presă trimis redacţiei ZIUA de CLUJ.

Comenteaza