Încă un bloc de 5 etaje în Abator, aproape de Parcul Feroviarilor. Investitorul a ridicat şi Donath Park

Încă un bloc de 5 etaje în Abator, aproape de Parcul Feroviarilor. Investitorul a ridicat şi Donath Park

Piaţa Abator din Cluj-Napoca este în plină transformare. Casele şi vechile construcţii comerciale sunt înlocuite cu blocuri turn şi mall-uri. Ba mai mult, cel de-al doilea parc ca mărime din oraş va fi modernizat.

Primăria Cluj-Napoca a eliberat autorizaţa de construire pentru un imobil mixt, (1-2)S+P+5E+R, pe str. București nr. 4-6, în apropiere de Parcul Feroviarilor. Beneficiarul este S.C. Imowork Invest S.R.L (același dezvoltator a ridicat blocurile din Donath Park), iar proiectantul SC ARHIMAR SERV SRL. Circulaţiile şi accesele se vor face din str. București; iar staționarea vehiculelor în interiorul parcelei, locurile de parcare auto dispuse la sol și subsol și locurile de parcare pentru biciclete dispuse la subsol.  Sunt proiectate 22 de locuri pentru mașini și 20 pentru biciclete.

Pe suprafața de teren adiacentă strazii București se vor planta patru arbori cu circumferința de minim 35 cm măsurată la 1 m de la colet. Punctul de colectare selectivă a deșeurilor pe patru fracții, accesibil din gang, va avea o suprafață minimă de 4,5 m x 1,3 m și va fi prevăzut cu rigolă de scurgere.

Comenteaza