Încă două săptămâni de SCENARIU ROȘU în Cluj-Napoca

Încă două săptămâni de SCENARIU ROȘU în Cluj-Napoca

Comitetul Județean pentru situații de Urgență Cluj a decis vineri ca municipiile Cluj-Napoca, Dej și Turda, plus alte 16 comune să funcționeze în scenariul roșu în următoarele două săptămâni. 

Astfel, începând de duminică, 28 martie, CJSU Cluj a dispus prin Hotărârea nr. 49 din 26 martie 2021, ca municipiile Cluj-Napoca, Dej și Turda, dar și comunele Baciu, Chinteni, Ciucea, Feleacu, Florești, Gârbău, Jucu, Luna, Măguri-Răcătău, Mica, Moldovenești, Palatca, Sânpaul, Unguraș și Vad, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3 cazuri la1.000 de locuitori, să funcționeze conform scenariului roșu. 

Astfel, în localitățile menționate, localurile vor putea funcționa doar la exterior, barurile și cluburile rămân închise, la fel și sălile de jocuri de noroc și cele de spectacole. De asemenea, evenimentele publice și private sunt interzise, iar la școlile trec de luni în scenariul roșu, astfel că vor merge la cursuri doar copiii de grădiniță și cei din clasele primare, plus jumătate din cei aflați în clasele terminale, unde se va aplica scenariul hibrid.

Încă două săptămâni de SCENARIU ROȘU pentru Cluj-Napoca

Comenteaza