În cât timp a emis Consiliul Județean Cluj certificatul de urbanism în 2022

În cât timp a emis Consiliul Județean Cluj certificatul de urbanism în 2022

Forul administrativ județean clujean a anunțat că, în anul 2022, certificatul de urbanism a fost emis în maxim 10 zile de la depunerea actelor.

În ultimii ani, Consiliul Județean Cluj a excelat la digitalizarea procedurilor de emitere a documentelor și a reușit micșorarea timpilor de emitere a certificatului de urbanism. 

Trăim într-o lume a tehnologiei, în care e necesar ca informațiile să circule repede și serviciile publice trebuie să fie furnizate cu prioritate. Consiliul Județean Cluj a asumat să micșoreze timpii de analiză și emitere a actelor în domeniul autorizării lucrărilor de construire. Am ajuns, astfel, la multe situații în care Certificatul de Urbanism este emis chiar a doua zi sau în maxim 10 zile de la depunerea cererii online.

De altfel, feedback-ul primit din partea utilizatorilor aplicației https://public.cluj.archi este mai mult decât pozitiv. Acest lucru ne încurajează și ne determină să lucrăm în continuare la digitalizarea proceselor și la diminuarea timpilor. La Consiliul Judetean Cluj ne propunem să oferim servicii de calitate prin oferirea unor termene scurte de emitere a actelor”, au transmis reprezentanții forului administrativ județean.

Amintim, Consiliului Județean Cluj a primit, la sfârșitul anului trecut, premiul I în cadrul Galei „Inovație și calitate în sectorul public”, epilogul Competiției celor mai bune practici din administrația publică din România, ediția a XIV-a, eveniment organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP)

Comenteaza