Iluminatul public din Florești va fi modernizat cu 2,4 milioane de lei. Ce străzi sunt prinse în proiect

Iluminatul public din Florești va fi modernizat cu 2,4 milioane de lei. Ce străzi sunt prinse în proiect
| Foto: Facebook / Ovidiu Paslariu

Proiectul a fost aprobat de Administrația Fondului de Mediu și eficientizarea consumului de energie electrică și reducerea cheltuielilor generate de instalațiile de iluminat învechite și depășite tehnologic.

"Încă un proiect depus de noi a fost aprobat pentru finanțare. Aproximativ 2,4 milioane de lei vin la Florești pentru continuarea proiectelor de modernizare și eficientizarea iluminatului public, dar și pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrică. Urmărim îmbunătățirea climatului general de siguranță socială, aducem iluminatul public la standarde înalte. Vor fi înlocuite aparatele de iluminat existente, cu unele moderne prevăzute cu toate accesoriile", a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

Prima etapă a proiectului va cuprinde modernizarea iluminatului public pe șase străzi din Luna de Sus și 20 de artere din Florești: Șesul de Sus, Urușagului, prof. D. Tăuțan, Porii, Catanelor, D. Mocanu, prof. Ioan Rus, Cetății, Florilor, Teilor, Stejarului, Fagului, Salcâmului, Cetatea Fetei, Sub Cetate, Muncitorilor, Poligonului, Abatorului, Tăuțiului, V. Gârboului.

"Trebuie să știți că s-au depus și alte proiecte care se află în evaluare, iar un altul va fi depus în următoarele câteva zile. Toate străzile din comuna Florești sunt în atenția noastră și au fost incluse în aceste proiecte pentru a beneficia de modernizare și extindere a rețelei de iluminat public", a mai spus primarul Pivariu.

Comenteaza