Gurile de canal, pericol public la Cluj. "Oare unde trebuie anunțat să se repare odată?"

Gurile de canal, pericol public la Cluj. "Oare unde trebuie anunțat să se repare odată?"
Marcajul de pe strada Oașului a început "să prindă rugină"

O șoferiță din Cluj a pus "gaz pe foc" printre conducătorii auto din oraș atunci când a semnalat că marcajul temporar la o asemenea lucrare din cartierul Iris durează deja de ani de zile. 

"Această gură de canal situată pe Oașului nr. 36, după benzinăria Petrom, este semnalizată așa de ani de zile și obstrucționează o bandă de circulație de foarte mult timp. Oare unde trebuie anunțat să se repare odată?", și-a manifestat indignarea clujeanca. 

"Nu mi-aș imagina Oașului fără acea baliză. Face parte din stradă de mulți ani", "Să repare ce, o stradă renovată de circa cinci ani și de atunci tot în reparații? Așteptăm autobuzele fără șofer, să ocolească canalul", "Bandă pentru bicicliști", "Mai e o platformă un pic mai sus, înainte de pod. Și aia e de mult acolo. Oare nu deranjează pe nimeni?", "Mai stați puțin, luna viitoare face patru anișori", "Dacă pentru schimbarea a trei becuri pe stâlpi durează din ianuarie (cu sesizări făcute și tot nu s-au schimbat)...", "Și o să mai fie câțiva ani, câtă nesimțire", "Lăsați-o așa, se va face imediat după primul accident" au remarcat alți șoferi. 

Primarului Emil Boc i s-a reproșat că nu se ocupă suficient de cartierele orașului. "Ce e aia strada Oașului ? Am crezut că în Cluj sunt doar patru străzi în centru. "Este ieșirea de urgență de la metrou", "Și dacă te duci pe Regele Ferdinand, au renovat strada și au trasat marcajele de două ori - dublate , că le-a rămas vopsea în găleată", "Acum mai nou le astupă cu asfalt", "Lasă că mintenaș avem metrou; am auzit că până la vară e gata. O va rezolva primăria, îndată ce edilul va începe naveta de la Câmpenești", "Acolo va fi stație de metrou și canalul va dispărea", "Nu s-a terminat că au găsit o bucată de sare pe acolo".

Unii sunt ceva mai voluntari. "Eu zic să o reparăm noi. Un pic de plasă de Buzău, un sac de ciment de la Dedeman și o roabă de nisip. Am uitat de asfalt, pe ăla de unde îl luăm?", "Poate dacă s-ar face o asociație nonprofit pentru astuparea gropilor s-ar putea face ceva aprobat, că altfel te amendează. Bănuiesc că mulți au timp liber și ar vrea să ajute, numai să nu mai fie capcane pe șosele. Asta cu asociația ar da bine, i-am scuti un pic de treabă, că prea muncesc oamenii!".

Un clujean spune că a făcut reclamație la Primăria Cluj-Napoca și că i s-a răspuns luna trecută. "Stimată doamnă / stimate Domn, sesizarea dumneavoastră din 07.04.2021 a fost închisă, având rezoluția: favorabil. S-a solicitat Telekom, care-l administrează, să intervină cu remedierea acestuia".

Comenteaza