Gropi pe străzi din centrul Clujului VIDEO

Gropi pe străzi din centrul Clujului VIDEO
Dăm în gropi, în continuare. În urmă cu două săptămâni, primarul Emil Boc le promitea clujenilor că lucrările de reparare a străzilor, pline de cratere după lunile de iarnă, vor începe în forţă. Echipa Realitatea TV a găsit şi vineri o mulţime gropi în plin centrul oraşului, chiar şi la câţiva metri de primărie. În plus, la ieşirea din Cluj-Napoca spre Zalău au fost decopertate zeci de bucăţi de drum, iar lucrările au fost apoi oprite. Şoferii trebuie acum să ocolească gropile ca la un concurs de îndemânare.

Realitatea TV Cluj a atras acum două săptămâni atenţia asupra stării proaste a drumurilor la ieşirea din iarnă. Atunci, primarul Emil a dat asigurări că şoselele vor fi reparate.

"Drumurile noatre toate se vor asfalta vreodata zice cantecul. In perioada urmatoare se va intra masiv si in cartiere, astfel încât clujenii sa aiba strazi decente", a

Şoferii din Cluj se iau cu mâinile de cap când dau cu maşinile în gropi şi aşteaptă în continuare ca primăria să îşi facă treaba.

In piata Avram Iancu pare ca a fost cutremur....asfaltul e bucatele pe cativa metri.

Şoferii întâmpină probleme chiar şi în apropiere de primărie.

Reprezentanţii Primăriei spun că lucrările au fost încurcate de vremea ploioasă.

"La inceputul lui martie au intrat in lucru cateva strazi, dar apoi vremea rea nu a permis continiarea lucrarilor asteptam vreme buna pt ca lucrarile sa intre in linie dreapta", a precizat Mirela Ogruţan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

La ieşirea din oraş spre Zalău, asfaltul a fost decopertat în zeci de locuri.

 

Comenteaza