Gratis pe CTP pentru 19.500 de elevi

Gratis pe CTP pentru 19.500 de elevi
Primăria Cluj-Napoca a anunţat eliberarea unor noi abonamente gratuite de călătorie pe mijloacele de transport în comun pentru 19.500 de elevi clujeni.

Primăria Cluj-Napoca va emite în acest an şcolar 19.500 de abonamente gratuite în mijloacele de transport în comun. 

Elevii clujeni au primit încă de la 1 martie abonamente gratuite pentru două linii de transport în comun. După finalizarea celui de al doilea semestru, elevii care au nota scăzută la purtare din cauza absenţelor şi-au pierdut însă gratuitatea.

Abonamentele emise în primăvară sunt valabile până la începutul lunii octombrie, însă municipalitatea a anunţat eliberarea unora noi, pentru elevii care nu au absentat. "Abonamentele emise în 1 martie 2014 sunt valabile până în 1 octombrie, așa că în perioada 15 septembrie - 1 octombrie, vom emite abonamente gratuite noi, pentru elevii care nu au nota scăzută la purtare. Vrem să încurajăm elevii să meargă la școală și să aibă rezultate bune", a declarat primarul Emil Boc.

De asemenea, noul an şcolar aduce o suplimentare a numărului de mijloace de transport în comun din municipiu. "Din 15 septembrie suplimentăm numărul mijloacelor în transport în comun cu un procent de 30%, iar în 1 octombrie, vom suplimenta din nou, de data aceasta cu 10%, numărul autobuzelor și a troleibuzelor, o dată cu începerea anului universitar", a menţionat  Liviu Neag, director al Companiei de Transport Public Cluj Napoca.

Astfel, la orele de vârf în Cluj-Napoca vor circula 200 de mijloace de transport în comun.

Comenteaza