Foto Garaje demolate în 15 zile, iar oamenii parchează în buruieni. NICIO lucrare de peste un an

PMP Turda aduce în atenţia publică o acţiune a primarului din municipiul Turda, Cristian Matei, aceea de demolare a garajelor. Însă ceea ce a urmat după un an de la demolarea acestora este... absolut nimic. 

Şi în Cluj-Napoca au fost demolate mii de garaje de cartier în ultimii doi ani, iar municipalitatea a acţionat rapid la transformarea spaţiilor în mai multe locuri noi de parcare pe care le va administra, astfel încât mai mulţi cetăţeni din oraş să beneficieze de parcări pentru autovehicule.  

Totuşi, după demolările făcute de municipalitatea turdeană, nu a fost amenajat spaţiul pentru parcări, atrage atenţia PMP Turda. "În Turda, s-au trimis somații de demolare a garajelor în 15 zile! Ce s-a întâmplat după 1 an? Oamenii își parchează mașinile în buruieni", a scris Partidul Mişcarea Populară Turda pe Facebook

Consilierul local Adrian Nap, președintele PMP Turda, arată câteva situații de acest gen în filmarea de pe strada Lotus publicată la sfârşitul săptămânii. Acesta îl atacă pe primarul Matei, susţinând că acolo ar fi vorba despre bani europeni care au fost risipiţi. "Cine și ce-a făcut cu ei (banii - n.red.)?", întreabă Nap. 

Un turdean îi transmite în postare consilierului PMP că, din moment ce şi el lucrează tot în sistem, nu ar trebui să fie atât de mirat unde au dispărut banii din care trebuiau făcute parcările. "Cred cu tărie că știți prea bine aceste lucruri (...) toţi sunt legaţi unu de altu", i-a scris D.D. consilierului.  

Turdenii spun că la vremea respectivă administraţia turdeană a pus oamenii pe fugă să îşi "strice garajele şi acum suntem în junglă. Ce fain e la Turda!!!", a scris C.J. pe pagina PMP Turda, recunoscător că sunt şi voci care să arate că "Turda are primar". 

Comenteaza