Update Foto FOTO | Cum va arăta "Cluj Arena" de Floreşti. ”M-aș putea gândi la o echipă de liga a doua”

FOTO | Cum va arăta "Cluj Arena" de Floreşti. ”M-aș putea gândi la o echipă de liga a doua”
FOTO | Cum va arăta "Cluj Arena" de Floreşti
FOTO | Cum va arăta "Cluj Arena" de Floreşti
FOTO | Cum va arăta "Cluj Arena" de Floreşti

Primarul celei mai mari comune din România a făcut publice imagini cu proiectul viitorului stadion.

"O idee / propunere despre cum va arăta complexul sportiv de pe strada Stadionului. Tinerii floreşteni merită cele mai bune condiţii pentru a practica sportul. Iar dacă la Sala de Sport de la ANL, pentru practicanţii de baschet și nu numai, avem parchetul pe care s-a jucat FIBA 2017, şi fotbalistii merită o bază de pregătire adecvată. Asta pentru că îmi doresc o generație viitoare sănătoasă, plină de poftă de mișcare, și nu anchilozată în fata device-urilor de orice fel!", a scris primarul Horia Şulea pe o reţea de socializare.

Aflat la Bruxelles, Horia Șulea a explicat pentru ZIUA de CLUJ că terenul actualei baze este schimbat zilele acestea cu unul sintetic, că tribunele vor avea 3.000 de locuri și că investiția estimată este de două milioane de lei. ”Eu ămi fac treaba de a oferi iubitorilor de fotbal condiții bune. Avem seniori, dar și 11 grupe de juniori, iar stadionul va găzdui atât meciuri, cât și antrenamente. Nu este treaba mea în ce ligă joacă echipa, dar la condițiile care se crează, aș putea visa la liga a doua”, a spus Șulea. Acesta a fost rezervat în privința momentului când va fi terminat stadionul: ”cel mai greu în România este cu achizițiile publice și cu contestațiile la licitații”, a subliniat primarul.

În ultimii 10 ani, comuna Floreşti din Cluj a crescut de la 7.600 de locuitori (în 2007), la peste 33.000 (în 2017). De asemenea, în ultimii 10 ani au fost finalizate 16.300 de locuinţe în Floreşti, comparativ cu 12.400 în Cluj-Napoca.

Comenteaza