Floreștiul va avea o nouă capelă modernă. Anunțul făcut de primarul Pivariu

Floreștiul va avea o nouă capelă modernă. Anunțul făcut de primarul Pivariu
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Capela mortuară va fi amplasată în vecinătatea cimitirului din satul Tăuți. Proiectul va fi edificat pe un teren de aproape 600 de metri pătrați, iar clădirea va avea aproximativ 100 de metri pătrați utili.

Pe lângă acest proiect, edilul Floreștiului Bogdan Pivariu a anunțat că s-au început demersurile pentru edificarea unei noi o capele și în satul Luna de Sus, oferind, totodată, ultimele detalii și despre strada Eroilor.

Toate proiectele care vizează dezvoltarea comunei și a comunității locale, despre care vă comunic și pe care mă bucur să le văd că ajung cu bine la final, sunt interdependente. Sunt parte a unei viziuni de ansamblu în care cred și de la care nu ne putem abate.

Așa cum am promis, am și început plantarea pomilor de-a lungul străzii Eroilor, am considerat necesară plantarea unui gard viu verde ce va asigura discreția necesară zonei cimitirului din această zonă.

De asemenea, am demarat lucrările pentru construirea unei Capele în vecinătatea cimitirului din satul Tăuți. Proiectul va fi edificat pe un teren de aproape 600 de metri pătrați și va avea aproximativ 100 de metri pătrați utili. Din punct de vedere arhitectual, construcția va avea doar parter și va trebui să fie integrată perfect în zonă, cu respectarea normelor în vigoare, cu acces facil și procent de ocupare redusă a terenului.

Totodată s-au început demersurile în vedere construirii unei capele mortuare și în satul Luna de Sus”, a transmis Pivariu.

Comenteaza