Video Filmare cu drona pe două loturi din Autostrada Transilvania

Filmare cu drona pe două loturi din Autostrada Transilvania

O filmare cu drona ne arată stadiul lucrărilor pe două loturi din Autostrada Transilvania: Nădășelu – Zimbor și Zimbor – Poarta Sălajului (42 de kilometri).

Lotul de Autostradă Nădășelu – Zimbor de pe A3 – Transilvania pe care îl construiește UMB a ajuns la 50% stadiu fizic de execuție, iar în acest moment este cel mai avansat șantier de autostradă din PNRR. Lotul Nădășelu – Zimbor are o lungime de 30 de kilometri, costă 1,6 miliarde de lei după suplimentarea contractului și ar putea fi deschis în prima parte a anului viitor (CNAIR a acordat o extensie până în 2025). Următorul lot, Zimbor – Poarta Sălajului (13 km), este la aproximativ 25% execuție.

UMB produce grinzile în fabrica proprie pe șantierul autostrăzii, doar pentru poduri și pasaje fiind necesare peste 800 de grinzi. Dintre acestea, 336 au fost deja montate, iar alte 477 sunt finalizate și urmează a fi montate.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza