Emil Boc primeşte replica la afirmaţia "Lenea nu ține loc de scuze!": "E ridicol"

Emil Boc primeşte replica la afirmaţia "Lenea nu ține loc de scuze!": "E ridicol"

Emil Boc le-a transmis șoferilor care se plâng că stau prea mult timp în trafic sau că întârzie la serviciu, că e o chestiune de lene. Activistul Adrian Dohotaru i-a dat replica primarului din Cluj-Napoca: "să dai vina pe câțiva civici pentru că nu ai infrastructură rutieră, e ridicol".

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, le-a transmis șoferilor care se plâng că stau prea mult timp în trafic sau că întârzie la serviciu, că nu pleacă mai devreme de acasă. Mulţi clujeni pleacă de acasă nu doar cu 2 ore înainte de a ajunge undeva în oraş, ci chiar cu 3 sau 4 ore. "Lăsați, lenea nu ține loc de scuze!", a spus primarul Emil Boc la un post de radio local. 

"Îți dai seama că clujenii sunt leneși în trafic nu doar pentru ca nu se trezesc mai devreme, dar şi pentru că tot staționează în trafic, în loc să circule. Se vede cu ochiul liber, stau în mașini, se mișcă precum melcul.

Eu sunt sigur că ar veni din Florești la Cluj cu autobuzul, dar e din Floreşti până în Mărăști autobuz? Exista pistă de biciclete la Someș la nivel metropolitan? Dacă nu există, atunci de ce nu prioritizezi şi anunţi doar concurs de proiecte în 2024, cu finalizare probabilă în 2028?

Sunt coridoare pietonale între cartiere pe Canalul Morii sau între Mănăștur şi centru via campusuri și în multe alte locații ca să renunţi la maşină? Ai discutat cu cei care le propun ca să vezi cum se poate face mai rapid infrastructură alternativă la trafic auto?

Nu sunt fan al centurii, dacă distruge zeci de hectare din Făget, zona de lânga Hoia, Parcul Colina etc, de aceea am cerut tuneluri prin petiţii și mici trasee alternative, dar să dai vina pe câțiva civici pentru că nu ai infrastructură rutieră, e ridicol!", a scris pe pagina de Facebook Adrian Dohotaru. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza