Video După Cluj-Napoca, și Floreștiul „strânge cureaua”. Primarul: „Va fi nevoie de economie la tot ce înseamnă energie”

După Cluj-Napoca, și Floreștiul „strânge cureaua”. Primarul: „Va fi nevoie de economie la tot ce înseamnă energie”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

După ce primarul Emil Boc le-a cerut clujenilor să fie mai atenți în ceea ce privește consumul de energie în perioada următoare, și edilul din Florești are o poziție asemănătoare legată de acest subiect.

Sezonul rece care bate la ușă se anunță a fi unul foarte greu de trecut, în special din cauza războiului din Ucraina și a scumpirilor în lanț.

Bogdan Pivariu, primarul Floreștiului, a anunțat, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului), ce măsuri se iau în acest context în cea mai mare comună din țară.

„Este o întreagă discuție în cazul în care lucrurile nu arată bine și se pare că așa va fi, nu o să insistăm pe un iluminat public de sărbători așa cum era în alți ani. Mi se pare o povară pentru cetățenii Floreștiului, chiar dacă luminile ne bucură, ne încântă de sărbători. Vom face în așa fel încât să simțim că aceste sărbători sunt prezente, chiar în aceste condiții austeritate și de criză mondială din cauza războiului din Ucraina. 

După cum arată situația în acest moment, nu este vorba doar de luminile de sărbători. Va fi nevoie de economie la tot ce înseamnă energie. Din fericire pentru noi am început deja din clădirea Primăriei unde am schimbat toate becurile, sunt pe LED, am redus consumul cu 45%. Tot ce a însemnat consumator mare a fost înlocuit cu consumator mai mic. Trebuie să fim mult mai atenți”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Comenteaza