Drumul judeţean Dăbâca - Luna de Jos, în reparaţii

Drumul judeţean Dăbâca - Luna de Jos, în reparaţii
Consiliul Judeţean (CJ) Cluj anunţă că au început lucrările pe drumul judeţean Dăbâca - Luna de Jos.

În cadrul „Programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene din Judeţul Cluj pentru anul 2016", aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016, pe drumul judeţean DJ 161 Dăbâca - Luna de Jos s-au executat lucrări de tratament bituminos dublu pe primii kilometri, cu începere de la kilometrul 28+000 spre kilometrul 17+000, unde drumul judeţean DJ 161 face joncţiunea cu drumul naţional DN 1C, a anunţat forul judeţean.

„Alături de celelalte sectoare de drum pe care se lucrează deja, am apreciat că intervenţia asupra acestui drum judeţean este mai mult decât necesară, întrucât ea va asigura locuitorilor din zonă accesul mai rapid şi mai uşor către drumul naţional şi, implicit, către marile localităţi urbane din judeţ, respectiv Cluj-Napoca, Dej şi Gherla. În acelaşi timp, o infrastructură rutieră care permite o circulaţie în condiţii normale şi de siguranţă va crea, cu certitudine, noi oportunităţi de dezvoltare a întregii zone", a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, într-un comunicat de presă.

Lucrările continuă într-un ritm susţinut, susţine forul judeţean, "calitatea acestora fiind constant verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj".

Comenteaza