Drumul județean 107M Săvădisla – Lita – Liteni – Săcel – Băișoara a fost asfaltat

Drumul județean 107M Săvădisla – Lita – Liteni – Săcel – Băișoara a fost asfaltat

Consiliul Județean (CJ) Cluj a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe tronsonul Săvădisla – Lita – Liteni – Săcel – Băișoara al Drumului Județean nr. 107M. Acestea au vizat șase sectoare, cu o lungime însumată de 9 km.

Lucrările de întreținere vizează un tronson în lungime de 12 km, de la kilometrul 11+000 km 23+000, în condițiile în care, pe același drum județean, pe tronsonul Băișoara – Iara – Buru (DN 75) – limită cu județul Alba, de 17,7 km, au fost deja finalizate lucrările de asfaltare și alte tipuri de lucrări de întreținere.

În prealabil au fost executate lucrări constând în frezarea asfaltului în zonele deteriorate, tratarea burdușirilor, înlocuirea fundației de piatră spartă în zonele afectate, așternerea de strat de piatră spartă cu cilindrare, refacerea terasamentelor deteriorate, alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii covorului asfaltic.

Pentru finalizarea proiectului urmează a mai fi executate lucrări de realizare și completare a acostamentelor, realizarea de șanțuri, curățarea șanțurilor și a rigolelor existente, lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Comenteaza