Video Foto Drumul care arată ca după bombardamente: ”Nu e Ucraina, e... Cluj-Napoca”

Locuitorii din Sopor sunt revoltaţi de starea drumului care arată ca după bombardamente. Autoritățile transmit de câțiva ani că pe strada Soporului se fac lucrări de întreținere. 

”Nu e Ucraina, e... Cluj-Napoca”, ne scrie un cititor ZIUA de CLUJ, care a făcut o filmare cu starea drumului din Sopor. Din cauză că drumul se află inclus în proiectul centurii metropolitane a orașului, a rămas în paragină de ani buni, iar mulţimea gropilor e acopierită doar cu pietriş la câtva timp.  

Cititorul ne spune că s-ar bucura să ne trimită o filmare cu asfaltări la strada respectivă, dar asfaltările în Sopor par tot mai departe de a deveni realitate. "Ar fi bine să vă trimit cu asfaltare. Dar din păcate încă nu", a completat cititorul ZIUA de CLUJ. 

"Soporului arată ca și în Ucraina". Primăria Cluj-Napoca arată cu degetul spre regii

Strada Soporului arata ca după bombardamente, și acum un an. Autoritățile au transmis la acea vreme, prin vocea viceprimarului Dan Tarcea că da, trebuie să fie făcute lucrări, pe strada Soporului. ”Lucrări de întreținere facem în fiecare an, din păcate aceste lucrări de întreținere nu țin. Este un trafic intens, destul de intens. Infrastructura străzii nu permite să facem o întreținere așa cum ar trebui și ne consumă foarte, foarte mulți bani. Dar este propusă spre modernizare.

Această stradă este cuprinsă într-un proiect mai mare, inclusiv cu centura metropolitană. (...) Pentru o modernizare la o stradă cu o ampriză așa de mare discutăm de câteva milioane de euro, dar trebuie să fie răbdare acolo în zonă pentru că nu o vom putea face până când nu ne sincronizăm și cu regiile.

Compania de Apă investește tot un milion de euro în conducta de apă și de canalizare. Inclusiv cei de la gaz fac investiții în zonă. Ne sincronizăm și  modernizăm cum trebuie strada. Între timp vom interveni cu piatră spartă", a fost răspunsul reprezentantului administrației locale în urmă cu un an. 

”Strada Soporului din Cluj, bătaie de joc pentru plătitorii de impozite”

Același lucru a transmis și primarul Emil Boc, în urmă cu 3 ani, în 2020, atunci când locuitorii din Sopor i-au arătat imagini cu starea drumului. ”Strada Sopor este prinsă în proiectul cu dezvoltarea centurii metropolitane. Până atunci, constant vor fi efectuate lucrări de întreţinere”, a declarat primarul Emil Boc. 

Comenteaza