Drum județean din Cluj, modernizat cu fonduri europene

Drum județean din Cluj, modernizat cu fonduri europene
| Foto: arhiva

Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) anunțul de participare în vederea continuării și finalizării lucrărilor de modernizare a drumului județean 109A Chinteni – Panticeu – Recea Cristur – Dealul Jurcii.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În lungime de 38,3 kilometri, sectorul vizat de reabilitare începe în dreptul localității Chinteni, traversează localitățile Deușu, Băbuțiu, Șoimeni, Panticeu, Recea Cristur, respectiv Căprioara și se termină la intersecția cu DJ 108B.

„Vestea bună e că, după problemele cauzate de vechiul constructor, am demarat licitația și vom relua lucrările de modernizare cu fonduri europene a acestui drum județean care deservește partea nordică a zonei metropolitane Cluj, un areal intens circulat. Totodată, acest drum face legătura și cu Drumul Bistriței, un alt proiect major de infrastructură finalizat de Consiliul Județean în cursul anului trecut, astfel încât de pe urma acestei investiții va avea de câștigat o zonă mult mai extinsă”, a transmsi liderul Consiliului Județean Cluj.

Conform reprezentanților forului județean, data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 13 septembrie 2021, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 57.274.949 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată atât prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020 cât și din bugetul forului administrativ județean. Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

Reamintim, în acest context, faptul că, în cursul anului 2019, contractul de execuție a lucrărilor încheiat cu SC Kiat Group Construct SRL a fost reziliat din cauza nerespectării de către societate a clauzelor contractuale.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza