DRAGNEA LA CLUJ. "Mă voi interesa de organizarea alegerilor pentru şefia CJ"

DRAGNEA LA CLUJ.
Vicepremierul Liviu Dragnea, aflat la Cluj, afirmă că se va interesa la Guvern despre organizarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj.

"Nu s-a discutat în Guvern acest subiect, eu nu am primit înştiinţare oficială de la Prefectură, probabil a ajuns la Ministerul de Interne, dar mă voi interesa despre acest subiect", a afirmat Dragnea.

Propunerea de organizare a alegerilor locale parţiale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj a fost transmisă de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj Ministerului Afacerilor Interne (MAI) luni, după expirarea termenului de contestare a ordinului la instanţa de contencios administrativ.

Astăzi am anunţat MAI că postul de preşedinte al CJ Cluj este vacant iar Guvernul va stabili data alegerilor parţiale anticipate. Ele nu pot fi organizate mai repede de 35 de zile începând de astăzi şi nici mai târziu de 90 de zile", a declarat pentru ZIUA de CLUJ Ana Maria Danciu, purtător de cuvânt al Prefecturii Cluj.

Astfel, cel mai devreme am putea merge la vot să alegem preşedintele CJ Cluj în duminica din data de 30 noiembrie iar cel mai târziu în duminica din data de 18 ianuarie 2015. Decizia va aparţine Guvernului care ar putea alege arice altă dată în acest interval de timp.

 

Comenteaza